Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Ni som en gång var mina vänner har nu förbrukat er sista chans

Men det bryr ni väl er inte om

Att svika någon på det sättet är inte något vänner gör

Ni är altså inte mina vänner

Att få mig att tro att ni är vänner är också elakt

Men sedan att gå bakom ryggen

 

Jag tror faktiskt jag ger upp hoppet om er

och klammrar mig

fast

vid de tre

som

jag litar på

 

 

 

 

Detta är inte något jag brukar säga, men jag avskyr er alla
Jag vill inte komma tillbaka till skolan igen nu...




Fri vers av Noname
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 13:46



Bookmark and Share


    Issand.
klamrar
alltså



den var bra, jag känner igen mig lite
2008-06-11

  Lasseman VIP
Det där känner man ju allt igen lite!.. men vad jag har lärt mig i detta tuffa livet att genomskåda!.. en bra lärdom.. stå på dig min vän!.. applåder
2008-03-11

  © anakreon VIP
Svek är alltid svårt,
särskilt när man är ung
och skyddslös.
Väl och känsligt skildrat.
2008-03-08

  Mangetsu
Känns som om jag missat något allvarligt. Jag hoppas att allt reder ut sig. Klassen är en enda storm som alla söker sin väg igenom. Det verkar som om du kan sätta ord på dina känslor i alla fall.
2008-02-21

  mayhem and order
Stå på dej, en vän sviker inte. En bekant kanske men inte en vän.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname