Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear Miss Troublemaker, I want to marry your boyfriend.

Ett, två, tre steg närmare.
Hon ser mig inte... bra.

Svarta kängor, gul snörning.
Hon är en värsting.
Ilsket röda läppar
Blekt hår
...hållningen

Hon är snygg,
riktigt jävla snygg.

Riktigt jävla badass...


och jag vill ha hennes pojkvän.




Övriga genrer av Yeti
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 21:15



Bookmark and Share


    idream
Gillar denna något enormt.
Slutet gjorde pricken över i:et!
2010-09-19

  Lollan_
mm,
jag gillar den.
speciellt det allra sista.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti