Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokuserad


Jag har aldrig vart så fokuserad som nu

Så målinriktad att klara eldprovet

Att jag kan att jag duger

Att jag har många egenskaper

Fokuserad bara på mig och inget annat en gång för alla

Varje dag så brottas jag med mig själv och mina tankar om mig själv

För varje sak jag klarar av så växer jag en grad

För varje sak jag får uppleva gå via smärtan in i ångesten och stanna där
för möta den tills den sakta ebbar ut

Då har jag vunnit en seger över mig själv så stor så att jag inte kan förstå
den än

För varje sak jag skapar med min fantasi och färger så växer jag och fylls på
av en tillfredställelse jag inte vågat drömma om att den skulle kunna finnas

Fokuserar på att bli fri känna frihet flyga högt upp bland molnen utan att känna någon ångest

Det jag känner är en total frihetskänsla och känsla av ett livs levande jag

Jag ser mig själv i fokus och jag kan se mig i alla olika rörelser i livet som rör mig emot

Fokus fokuserad fokuserar

Det handlar om att leva sitt liv som man vill

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen