Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frånvarande närvaro

 

jag tänkte på dig i morse
igen..
hur du..
och dina händer..
och din..

jag lät mina händer
låtsats..
att det var du..

 

och trots din frånvaro
njöt jag av din närvaro

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-20 22:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
underbar text, hade du int skrivit den så hade jag kanske provat på det... och förmodligen int lyckats lika väl som du
2008-03-29

  Bjarne Nordbö
Hur har denna kunnat gått mej förbi. Skickar omedelbart till min älskling. Faan, den hade jag velat skriva. B-märks.
2008-03-17

  Inkarasilas
\'och trots din frånvaro
njöt jag av din närvaro\'

Låta händer bli minnen,
förbannat vackert.
Särboskit består av första
strofen där uppe
Uj, gooooood stuff.
2008-02-20

  Fredrik P. VIP
\"jag lät mina händer
låtsats..
att det var du..\"

en strof att minnas
2008-02-20

    Nattviol
vackert fångat!
aah.. just den känslan..
japp, gillar!!
närvarooooo
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Noomi