Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En njutning av naturens under


En liten sensuell njutning

Små sandkorn silar
mellan mina tår.

Där jag går i vattenbrynet
mellan ebb och flod.

Varma och lena dyningar
smeker mina fötter.

Jag får en sensuell känsla
lite mera erotisk laddad.

Njuter av välbehag
över mina känsliga fötter
och dess erogena zoner.




Fri vers av Piann VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP