Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att känslor av tomhet tar överhand.......


Svårmod


Fragment av
lösryckta bitar

var finns lusten
vi delade?

allt vi pratade
om

är tomhetens
baksida

inget står skrivet
hur jag lider

ingen ser

alla möten
går förlorade
som röken

stilla från stadens
skorstenar

detta borde vara
en hemlighet

hur lusten i mötena
drivs ur min kropp

bara så där
obemärkt....

vem är då jag?
som trots allt
ger och möter....

en liten människa
trots allt
med så mycket
känslor

att de går förlorade

i den tomhet som tar över.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-21 09:19



Bookmark and Share


  Maria T
Så vemodsfylld, så stilla, så fylld av känslor.
Mycket fint diktat
2008-04-21

    Bodil Sandberg
Ja svårmod heter dikten och det svårmodet griper hela dikten igenom..här finns en hunger längtan efter frigörelse..och ändå en ödmjukhet inför livet så som det är..såsom det bjuder kärlek och offer..oerhört vemodsvackert och fängslande skrivet!!!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg