Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en etta eller nolla så långt ögat ser

 

Bara sköna bokstäver vridna ord
en grammatisk känsla för
formuleringar
substantiv
alla fantastiska verb

smekningarnas bisatser
känslornas lyrik

aldrig ettor och nollor
hur mycket framtiden
än är här för att stanna

dessa vackra krumelurer i svart
dessa streck och prickar
kalligrafiska tecken
meningar med Mening

meningar med ett syfte
alltid med ett syfte
oavsett om ämnet är

ointressant

Inte en etta eller nolla
så långt jag vill se

skrattar befriat

aldrig siffror på första plats
inte den minsta chans
alldeles för osinnligt
och oerotiskt
ointressant

onödigt

lister och magiska träd fulla av ord
golvplankor med bokstäver
horisonter på H

sängkläder av kärlek med K
bomull tvättad utan siffror
kuddar luftade med syre
sömn utav Z

aldrig siffror

aldrig över min T röskel

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-21 15:42



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt Christina!
Men det finns faktiskt en siffra som jag tycker mycket om
När den kommer på tal å är det sex på gång
*Ler sött*
Applåder och kramar : ))
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol