Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens kval.


Egentligen är det ju inte vad jag söker
om jag nu inte slutat,
liksom tvingats.

Jag är rotlös, med tre hem
som jag alla tröttnat på.
Inte ren luft nog.

Så jävlar vilsen
på 10 kvadratmeter
skär av repen,
någon.

Någon enkel
bekymmerlös jävlar själ
lugna mitt stressade hjärta
kyss bort smärtan efter skriken
men förbli tyst om löften
om att inte göra mig besviken.




Fri vers av Elália
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-21 15:46



Bookmark and Share


    vilgot hellros
\"Jag är rotlös, med tre hem
som jag alla tröttnat på.\" sjukt bra!
2008-03-19

  Rosen VIP
Vi kan alla känna oss vilsna i vårt ständigt sökande efter trygghet..i de tre första raderna får du fram hela frågeställningen.. Valen, om att fortsätta? varför? och påverkan..
Bra skrivit!
2008-03-11

  Larz Gustafsson VIP
kyss bort smärtan efter skriken


Tjusigt!
Fint!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália