Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något oväntat





att göra något fullständigt oväntat
något uppåt väggarna märkligt
lockar
inte för att förvirra
eller som en utklädnad
utan för att det är enkelt
att sudda ut linjer i labyrinten
och gräva tunnlar
år vilket håll som helst
och för att det märkliga
är märkligt på riktigt
att av minnen, rosor och häpnad
koka en söt dryck
och på så sätt stämma instrumenten
till ackord drypande av guld och svärta
drypande mer än längs den snitsade banan




Fri vers av winterson
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-02-21 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

winterson