Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnena och de vi kommer ha





minnena och de vi kommer ha
är ute på resa när jag är nerbäddad
och kommer tillbaka med legender
inuti kokonger av åtrådda gärningar
jag rycker till och sträcker på halsen
när minnena utvecklas och förändras
och berättelser jag inte känner till
börjar ta plats vars resonans är
annorlunda och en fjäderklädd
kropp fräser ylar och väser intill
mig i sängen utan att vi tar notis om varandra




Fri vers av winterson
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-02-22 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

winterson