Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tjocka luft som sänks




den tjocka luft som sänks
och konturerna som inte rubbas
när bönerna svävar utanför
hon vet inte vad hon varit med om
men andas djupt och överallt
när bönerna svävar utanför
sökandes efter fäste eller utgångar
mot platser där de inte behövs
vi som har tillträde till nattens pianosviter
kan bara älska oss lyckliga i de trädgårdar som erbjuds
och vi betalar inte efter oss




Fri vers av winterson
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-02-22 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

winterson