Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svindeln finns fortfarande




svindeln finns fortfarande
och jag kan fortfarande bli berättelsen
tunga sol som klipps av vid bergen
jag ligger under tre tjocka filtar i Zahedan
och vet att väl solen är uppe
kommer det att kännas för sent
tunga sjok av bilder sänks ner
blek ut skillnaden och svälj lösningen
när solen är uppe är det för sent




Fri vers av winterson
Läst 346 gånger
Publicerad 2008-02-22 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

winterson