Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porslin





porslinstystnaden
skär sig mot mattfransarna
där äventyren kanske börjar
och finns i övergångarna mellan natt och dag
i skarvarna när jordklotet roterar
putsa du bort dammet på dödens guldansikte
och känn på sprödheten mellan det och porslinet
porslinstystnaden
det finns ytor som blinkar till varandra
signaler som studsar omkring




Fri vers av winterson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

winterson