Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens Påverkan

 

 

Vad händer inom dig
när Månen hel och rund
blickar ner mot dig?

 

är du en av de som

känner behovet av att galet yla

att naken leta upp en månbelyst plats

någonstans i en riktigt gammal skog

dansa på mossan i trance

hitta ditt sanna jag

 

eller kanske du hellre

knullar frenetiskt timme efter timme

svettigt, otillfredsställt, kroppsligt

om och om igen mer mer mer

i jakten på multipla orgasmer

 

du kanske är en av de

som passar på att mörda lite grann

har ihjäl grannen som snodde tvättiden

eller den korkade lokalpolitikern

varför inte det hatade exet

 

förvandlas du till en kannibal

styckar och darrar av upphetsning

halkar omkring i blod och utdunster

under anrättningen av allehanda kroppsdelar

matos som urskiljningslöst blandas

med doften av sperma

 

eller känner du bara kärlekens

magiska kraft som får dig att

omfamna din älskade

i livslust och pur glädje

 

så vad gör Du

när fullmånen majestätiskt

seglar över natthimlen..

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-23 01:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
....lyssnar på vargarna som ylar, försöker överrösta dem, känner ståpälsen på ryggen, tantsvetten rinner och lägerelden övergår i glöd medan vi älskar.....
2008-02-23

  J A Nicander
Sussar kudde.... Nej, allvarligt..spännande text med starka inslag. Den mjuka början och slutet håller fint ihop texten.
2008-02-23

  Lena Renman
Som sagt var den är bara vaaaacker! månen alltså

Lena
2008-02-23

  Maria Zena Viklund
åh då längtar jg ut bland sten och mark för att yla mot månljuset upp, Gudinna Isis här är jag!
2008-02-23

  Björn Karlsson
Ur moder måne -
under dina färger
till trummans sånger
2008-02-23

  Bjarne Nordbö
Jag ylar och knullar när jag känner kärlekens kraft.
2008-02-23

  Lyckohäxan Enediel
Okej...jag svara ärligt på din fråga då..
Min kropp SKRIKER och själen kvider i sin stillhet...varför i hela helvete finns fullmånen när man inte har en man som stillar ens lustar? Vill du vara så snäll å svara på det...du kloka kvinna...
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol