Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"jaha, ska ni till Thailand nu igen?\"

 

 

tiotusen meter upp mot isblå fond

ristar en stålfågel vita darrande streck

parallella

en solkatts blinkning
en tusendels av rekylsnabbt ljus

 

reflekterade vingar av iskallt stål

mullrande
sedan borta

 

den väldiga fågeln passerar

luftens territorium via osynliga gränser

radargröna streck

 

"säg fröken, kan jag få en sexa whiskey

och lite macadamianötter!"

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-22 17:47



Bookmark and Share


  J A Nicander
Svensson goes utlandet...skön och perceptiv beskrivning!
2008-02-22

    Ken Cassel
Hej Christina!
Som du vet så är jag gift med Thailand
Har ett gäng Thaitjejer här hos mig just nu eftersom frugan fyllde 39 år igår
Grattis till henne
Och eftersom jag själv har skrivit om flygresor både till Thailand och andra exotiska ställen så bokmärker jag den här
Ska titta in på din emmelllanåt och drömma mig bort
Kram : ))
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol