Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokord
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=2367




sexton ord

höger vänster framåt bakåt

uppåt nedåt inåt utåt

dåtid samtid framtid evighet

oändligheten börjar i mig




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig avslutning på denna dikt. Applåderas!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson