Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi låtsas att vi bryr oss

Låtsas som att du ser mig.
Som att du vet vem jag är.
Som att du bryr dig.

Så låtsas jag som att jag lyssnar på vad du säger.
Som att jag är den du vill att jag ska vara.
Som att jag bryr mig på riktigt.

Och så kan vi sitta där.
Och låtsas tillsammans.
Som vi brukar göra.
Som vi alltid har gjort.

Du låtsas som att du bryr dig om vem jag egentligen är.
Och jag låtsas som att jag bryr mig om vem jag egentligen är.

Och så kan vi prata om sådana saker som man ska prata om.
När man ses.
Vi pratar om allt och inget.
Mest om inget.

Jag ler vid rätt tillfälle.
Och rynkar på ögonbrynen när jag måste.
Och lägger in kommentarer när det behövs.

Sen skrattar vi tillsammans.
Som att vi bryr oss om varandra.
Och vi lovar varandra att ses snart igen.
För det vill vi givetvis.

Du kommenterar som vanligt att jag borde ha ett förhållande.
Jag säger att jag gillar att bara knulla.
Jag säger det mest för att jag vill se din chockade min.
Så jag kan le lite inombords.
För jag vet att du egentligen inte vill veta varför.
Varför jag springer när någon vill älska mig.

Så låtsas vi en liten stund till.
Och sen säger vi hejdå.
Du går tillbaka till din låtsasvärld.
Där jag är den du vill att jag ska vara.
Och jag går tillbaka till min verklighet.

Där jag kan vara den jag är.
Den du inte vill se.
Den du aldrig har velat se.




Fri vers av Glittra G
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 07:21



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Existensmaximum.
2008-02-28

    eva m h
Mycket bra fångat , vårt rollspel!
2008-02-24

    Melona
så in i
helvete

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


rock on babe

grymmekramar
2008-02-23

  Michaela Dutius
Vårt maskspel väl beskrivet- ibland kanske vi måste- orkar vi alltid nakenheten-
2008-02-23

    Komisarek
Gud människan har du varit och spionerat på mig.

Det här är ju min mamma och jag i ett nötskal. Det är så vi gör, så vi är så vi alltid har varit. Faan nu får jag skuldkänslor och måste ringa mammma. bläää

Jättebra fångat vännen
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Besvärligt när människor vill låsa fast en i sitt önsketänkande, som ofta blir ondsketänkande.
Du har skildrat detta på ett lättbegripligt och berörande sätt.
2008-02-23

  berxper
Så BRA skrivet!
Ytan
YTLIGHETEN
Den här låtsasleken \"vi bryr oss om varandra\"
Det ger en sådan tomhet!
Det är svårt att släppa någon innanför sitt skal.
Det ÄR mod!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G