Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvägen

Skriken efter hjälp, de bara ekar i huvudet.
Smärtan den släpper aldrig, den finns där hela tiden.
Var finns utvägen, från all smärta och skit som finns i ens liv..
Finns den egentligen..?




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-02-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n