Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Du sa de orden till mig,
det beröde mig,
att de underbara orden kom från dig,
jag blir lycklig,
och jag ler för dig min älskling,
och de orden som jag minns jag,
och jag säger dem till dig älskling..
Jag älskar dig <33




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-02-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n