Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honye

Stänger mina ögon och låter tankarna om dig flyga omrking i mitt huvud,
Hur underbar du är, hur fin du är,
hur du brukar viska mitt namn när vi ligger brevid varnadra,
när du drar dina fingrar genom mitt hår,
och när du säger att du kommer älska mig tills ditt hjärta slutar slå,
det ända jag har och säga till dig är att jag älskar dig<33




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-23 11:41



Bookmark and Share


  stråströ
känns som om någon är kär :P
härligt
kram
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n