Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en annans tinning

en fot
som en gång sträcktes ut för att
nudda
tappar fästet.

mister allt
i en jakt på
morfin

bruten fot. det är vad vi kallar dig.
bruten led.
men det som är brutet syns inte på
papper

det är en annans fot
inte min
det är en annans tinning.




Fri vers av smintellivis
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 20:17



Bookmark and Share


  sara-alice
mm, fint skrivet
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01