Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur livet.


Tårfyllda ögon..

Tårfyllda ögon.


Med mina tårfyllda ögon ser klarare än någonsin.
Så instängd men ändå så fri.
Instängd av ord.
Tiden läker alla sår? den kommer aldrig läka mina.





Fri vers av eternallove
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eternallove