Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur livet..


förbjudet.. dom underbara fjärliarna


Nu är det förbjudet att säga ditt namn,
fast mitt hjärta skriker det.
Du är min största hemlighet.
Ringer dig mitt i natten bara för att va tyst och höra din röst.
Medans han ligger i sängen omedvetande och sover.
Älskar dig så mycket att jag hatar mig själv.
Första gången jag ber att den känslan ska försvinna.
Dom underbara fjärilarna.




Fri vers av eternallove
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-02-24 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eternallove