Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla bestämmda former.


Allt har sina bestämmda former, färger.
Jag Känner mig som en form som ingen har sett,
konstigare än alla andra.
En ny färg som vill ses.

Jag blundar och än dag hoppas på att alla än dag skall
acceptera mig för den formen jag är.
Och se min rätta färg.
Sluta försöka forma mig som alla andra former.
Jag är den jag är.




Fri vers av eternallove
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eternallove