Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur livet..


Trött på att be om förlåtelse.



Trött på att be om förlåtelse.
För nått jag inte kan hjälpa,
för den jag är.
Kommer förmodligen aldrig förändras.
Men varför valde du mig?
Om du ändå försöker ändra på mig till nån helt annan.
Ta istället den du vill ändra mig till så slipper du besväret.
Jag tänker inte mer be om förlåtelse.
Jag är den jag är kanske inte så stolt.
Men jag vet i alla fall vem jag är.
Vet du?




Fri vers av eternallove
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 16:21



Bookmark and Share


    eva m h
Bra ordat!!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

eternallove