Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur livet.


Även om mitt hjärta dör..


Även om mitt hjärta dör så kommer mina minnen av dig aldrig dö.
Jag önskar att jag kunde glömma.
Fast egentligen inte.
Jag älskar dig.




Fri vers av eternallove
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 16:04



Bookmark and Share


    von ilvingen
Jag får en känsla av att du skriver om hur svårt det är att beskriva :) och en odödlig kärlek.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

eternallove