Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 systrar



Min lilla söta syster

Som jag så mycket håller av

Du har blivit så stor nu tjejen

Jag hänger knappt med längre

När du var en liten tulta på 2 år med blont hår
då titta du upp på mig med dina vackra blå ögon

Du var så blyg och sa inte ett ord men jag fylldes av sån kärlek
till dig min lilla vän

Min unika lillasyster som har nu blivit stora damen jag vill att du ska veta
att jag håller så mycket av dig

Det skiljer många år mellan oss men det spelar ingen roll

Jag är så glad att du finns i mitt liv jag önskar dig all lycka i ditt liv

Jag kommer alltid finnas vid din sida i vått och i torrt räck bara ut din hand
när du behöver mig så ska jag hjälpa dig

Länge leve syskonkärleken

Två systrar som är så olika men ändå har så starka band





Fri vers av Fånga dagen
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-02-23 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen