Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli stark efter sina prövningar i livet


Vilsen varelse

Vilsen du är
Vilken riktning skall du ta?
Beslutet orkar du ej greppa om

Du leds av andra i olika rikningar
Konsekvenserna blir tumultartade
i ditt liv

Du är ej stark i din själ
Men ditt hjärta klappar för alla

En dag vaknar du upp med
en egen vilja

Då vet du vilken rikning du skall ta




Fri vers av Piann VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 14:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller också blir det då man går fel.
Det gjorde jag.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP