Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden då naturen exploderar


Våren

Förväntansfulla klorofyllstinna
blad och knoppar, väntar på
explosionen


Då allt har genomgått en
årslång förvandling


Människan genomgår
samma sak




Fri vers av Piann VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2008-02-24 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP