Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chokladsås för 29 spänn

 

 

kanske jag ska sluta bry mig
bara släppa mobilen
bland morgonbajset i toan

kanske jag ska sluta slaska runt 
i cornflakes och hallonsylt
hitta på något annat
än att bry mig om att
slicka peelade stjärtskåror

kanske jag ska sluta bry mig
hälla chokladsås i laptopen
innan jag visar fingret
och loggar ur

kanske jag bara har huvud bry
fast jag inte bryr mig

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-24 22:08



Bookmark and Share


    johanni
Var dig själv, du blir rikast så i alla meningar.
2008-02-25

  Betlehemsstjärnan VIP
chokladsås på gott o ont, men det här var gott att läsa/B
2008-02-25

  Inkarasilas
Flip the Birdie baby, yeah yeah!
2008-02-25

    ej medlem längre
Big smile åt dina härliga ordflätor och tankar:))
2008-02-24

  korpfjäder
Jag bara älskar dina lustfyllda ordkrevader!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol