Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora nått och stå ensam kvar


Något gjorde väldigt ont idag inom mig

När jag såg människor förlora dem de älskade allra mest i livet

Den som dom vakna med den som dom somnade med varje dag och natt

Precis där väcktes min starka sorg och känsla av total förlust när jag blev
lämnad ensam kvar men min andra hälft gick till en annan jag blev ensam
kvar

Det var ingen som dog ifrån mig eller lämna jordelivet men jag blev brutalt
lämnad ensam mitt i en så stor sorg som gjort så ont i mig så väldigt länge
nu

Den är över 1,5 år sen nu jag borde gått vidare jag borde så mycket
Ibland vet jag inte vad som är värst längre

Men jag vill med bli hel igen känna mig som en hel kvinna igen
Jag vill inte bara göra ont hela tiden och gråta blöta tårar

Ensam är stark säger man ibland du måste vara stark för att kunna vara
i tvåsamheten igen är det verkligen så ?

Vad ska göra mig hel igen jag har ingen man och inga barn jag har bara
mig själv och min sorg som värker sönder mig

Jag vet att tiden läker såren men hur lång ska denna tid vara egentligen ?




Fri vers av Fånga dagen
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-02-24 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen