Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika tider

 

Den eviga tiden är
likt en källåder
på djupet av
tiden som går


det är där livet
får sin mening
och mötena helighet

ett löfte givet där
har evig beständighet
även om vägarna skiljs

tvivla ej





 



 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-06-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth