Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kommer dit

Har du lusten så som fägring?
Är likt du skön som du sjunger?
Dina mjuka ord av drömmar
En vila för rummet med blicken bortom glas
En akustisk virtuos
Låter du likadant,
som då, när du sjöng om vår?




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1027 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön