Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vara vänner dela tankar och ord


BREVET

det kom igår
brevet från dig
jag blir så glad
breven från dig värmer
vi skriver till varandra
du och jag
skriver om vardagliga saker
om arbete
våra familjer
du berättar om dina djur
djur som jag saknar
men har möjlighet
att vara tillsammans med
när jag längtar
längtar efter min fyrbente vän
vi har samma värderingar
varit med om svåra saker i våra liv
svåra saker som fört oss samman
vi skriver till varandra
du och jag
vi behöver båda en vuxen
att utbyta tankar och ord med
vi skriver till varandra
du och jag

anits 26 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-02-26 09:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du, en sak jag undrar över...
Har inte brevskrivandet - det vanliga, gamla \"hederliga\" - minskat avsevärt nu sedan e-posten slagit igenom på bred front?
Finns det fortfarande folk som skriver vanliga brev till varandra?
2008-02-26

    eva m h
Skönt att få utbyta ord och tankar med någon vän!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP