Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha riktig värmlandskorv.


Ack värmlandskorv du sköna

Någon har lagt en svart slöja för hennes ögon
Blind för världen gör hon det enda hon kan

Fortsätter som förut i gamla spår
Håller alla på avstånd
Allt för att inte riva upp sår

Nick Cave som ljuder ur högtalarna
Försöker hitta inspiration
stiljten ger dock nada pardon

Nöd rim och inget rim alls
skulle kunna skriva att hon skriker för full hals

Inombords är det dock så
Bara pågrund av att Norr inte vet något om värmlandskorv

Så nära till det gamla men aldrig förut så långt borta.
Fast i gamla vanor med försök att vara dramatisk

Dock blir den infantil och kvadratisk

(Se där)




Övriga genrer av Makadamm
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makadamm