Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övertrötthet kan man aldrig få nog av


Borta bra men hemma bäst?

Haha se där
Hon vaknar, kanske är hon ändå här

Aldrig riktigt borta, bara undangömd
Hittade ett gömme, varmt skönt och tryggt

Genom gyttja och slam
Hittade hon ändå lite glam

Stigen är ganska svår och jo,
det finns en hel del snår
Men hon skymtas
även om det på vägen grymtas

Ibland måste man bort för att komma hem







Övriga genrer av Makadamm
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-02-26 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makadamm