Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra i värme


Aldrig förut har jag känt mig så hemma
Aldrig förut så trygg
Aldrig förut så varm
Som nu när jag står här och har någon att luta mig mot och erbjuda stöd i den annars så ensamma vinternatten




Övriga genrer av Makadamm
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 17:50



Bookmark and Share


  dead_prez
underbar
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Makadamm