Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur tur tur

En grå och mulen dag full med solsken.

Ibland är världen så underbar och allt är menat att hända




Övriga genrer av Makadamm
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makadamm