Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna gång...

Mörkt ruggigt och kallt
solens strålar värmer inte

Jag ser glädjen hos andra
känner den inte

ses med ett leende
försöker men de klor som har mig fast
tappar inte taget hur jag än sparkar

lyckades ta mig upp till ytan
bara för att bli neddargen
av min egen sviktande tro på mig själv

återigen simmar jag uppåt
denna gång, kanske




Fri vers av Makadamm
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makadamm