Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha choklad idag


Igår och idag är sig lik

Ångesten är mig i hasorna

Jag flyr som vanligt
och jag trycker ned det som vill komma upp

Det är som om nån tagit bort förmågan att andas på mig
som en ballong som bara fylls och blåses upp för att bara bli
större och större inuti mitt bröst

Vill varken prata eller le helst bara sluta mina ögon och krypa ihop i soffan
för att domna bort

Är det gråt som fattas mig idag och igår ? vad är det jag saknar som gör så
ont

Tycker jag inget är värd alls idag så jag vill och kan bara slå på mig själv
en sånhär dag

Jag vill ha choklad i min mun som får mig att lugna mina sinnen och dämpa
min ångest den stryker min tunga och gom
som lent sprider smaken av
choklad så att jag sakta spänner av

Jag vill bara ha choklad idag




Fri vers av Fånga dagen
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 13:18



Bookmark and Share


  någonivärlden
Choklad är jättegott, men jag har något problem med att jag känner allt onyttigt som jag stoppar i munnen också
2008-02-27

    Melona
bra att du skriver och sätter ord på dina känslor

när ångestfan är runt knuten

den blir lite mindre då! (ibland iallafall!)

keep on struggeling
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen