Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hos mig har satan ingen chans


JAGAD

vem är du som om natten jagar mig
när jag vaknar ser jag spåren
spåren efter oss hur du jagat mig
tror mig veta vem du är
du har inte en chans
jag släpper inte taget
om det jag har
skåpdörrar står öppna
böcker flyttats
en natt står jag där
vaknar av att jag står där
står i trapphuset
du vill få grepp om mig
när du tror dig se mig
svag och ledsen
det är då du sätter in din stöt
men jag släpper inte taget
är rädd om det jag har
på min dörr sitter nu
en säkerhetskedja
med barnsäkert lås
nu jagar du mig inte längre
ut i trapphuset
jag släpper inte in dig
jag vet vem du är
är inte rädd för dig
jag släpper inte taget
om det jag har
min tro är stark
därför släpper jag inte in dig

anits 27 februari 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-02-27 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hemska tankar
som ibland kan behöva få utlopp.
Du har kontrollen!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP