Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta



Jag skulle bra gärna vilja hitta mig själv

Jag skulle bra gärna alltid veta vad jag vill och inte vill




Fri vers av Fånga dagen
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-27 21:39



Bookmark and Share


    Melona
det kommer

kolla av med dig själv om vad du inte vill, betoning på inte
det brukar vara lättare!

kram
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Beslutsångest är jobbigt.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen