Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnets existens får inte glömmas av


Att vara liten

Små, små öron
Lyssnar till stora ord

De skall vara slutna
För de största orden

Men små, små öron
går ej att stänga

Så var aktsam med
dina stora ord




Fri vers av Piann VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2008-02-27 22:25



Bookmark and Share


  NågonAnnans
jo det där känner jag allt igen, allt de små INTE skall höra, det hör dom garanterat:)
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP