Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta i brand.


En hundradels sekund.

Du,

satte mitt hjärta i brand,

nu leker du kärlekspyroman någon annanstans.

Jag vet, för du har låtit min eld växa sig alldeles för stark,

Utan din kontroll, har den spridit sig i hela kroppen.

Det börjar att brännas nu.

Du,

Ligger på en säng någonstans,

farligt het, och utan kläder.

Sveper in mig i is, för att lindra smärtan,

och för att släcka elden.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 22:30



Bookmark and Share


  demonen
En kärlekspyroman
är som ett litet barn
anar inte den trasiga ruin
leken kan lämna efter sig...

lek inte med elden
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean