Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bara FÖR kul...


Snack på jobbet


Jag har ont mellan brösten, sa hon
Jag ringde min man och sa det med, ”jag har ont mellan brösten”
”Hur långt ner då” sa han, ”det kan vara rejält långt ner det”…
Ja vad säger man, man ligger nästan på golvet… och….
Men det lugnar sej lite till nästa chock.

”Min mobilkamera funkar inte”
Sa hon
”I alla fall är det svårt att ta”

”För när jag frågade vad det var för fågel
Som lät så sa du ju ”sädesskvättan”
Men jag minns inte ljudet, hur låter sädeskvättan egentligen”..

(jag vet inte om nån av er läsare vet hur en sädesskvätta låter ;=) ?)

eftersom inte min inre tålde mer av detta, och jag höll verkligen på att explodera av skratt, så reste jag mej började gå och säger:
-Är du blond eller?
-Nej svarade hon jag har bara färgat det…

Ja hur fan ska man kunna gå i ett sånt läge?
Hela ens inre var som en skakad coola burk…
Shaked and very störd….

OCH det värsta, allt ovan är sant…




Övriga genrer av LassO
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 00:43



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Stackars Quinna:)) bäst hon blir brunett igen när hennes hjärna fick sånt släpp!:))
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO