Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att städa inom sig själv


Städdag

Idag dammar jag i min vrå

Städar ut gamla ting

Sopar ihop
smärta, sorg och förödmjukelse

Nu skall det poleras

Det positiva som
kärlek, glädje och viljestyrka

Skiner blankt i solljuset

Skönt med en städdag då och då




Fri vers av Piann VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som Lundell skrev om i sin utmärkta dikt \"Ny Tid\" i diktsamlingen \"Tid för kärlek\".
Just detta med att röja, städa ut, något nytt kommer...

And there\'s slow, slow train coming up around the bend.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP