Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min madrass, är tjockare än din

I min madrass
har jag fullt av pengar
jag sparar
fast jag vet inte
till vad.
vad ska jag ha dom till?
vad är det för nytta
med att spara
är inte själva idén
med pengar
att dom ska spenderas?
jag är rädd för att slösa
bort mina pengar
jag ska spara
till min pension....eller
jag får ångest
men ändå.
Min lycka stiger inte
i takt med madrassens
som bara blir tjockare,
och tjockare.
jag märker ingen skillnad
för mig kunde den lika gärna varit
totalt tom
pengar gör oss galna
jag är sjuk
vår lycklighet
som det heter
är inte beroende av
tjockleken
på våra madrasser

du vet.




Fri vers av Sjoerovare
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare