Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om..
Jag kunde vinna på lotto
Tänk om..
Jag kunde sparka på bollen, lika hårt som zlatan
Tänk om..
Jag hade vågat
Tänk om..
Jag var sån, livet var glatt
Tänk om..
Jag haft rosa strumpor

Men mest av allt
Tänk om..
Jag kunnat lära mig
va likgiltig inför mej själv och mina brister
och se världen
i ett större perspektiv
underbart

Tänk om..




Fri vers av Sjoerovare
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare