Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är din åsikt

Din dröm
när du kom ut ut magen
var säkert
bra jobb, radhus
fru som du älskar,
en hund, 3 barn
och en röd volvo
nej det var det inte
det är inte din dröm
det är samhällets dröm
sen du kunde lyssna
har du fått höra
hur du ska tänka, hur du ska säga
det här är mina åsikter
säger du
med näsan i vädret
men nej
det är samhällets åsikter
som du tror du kommit fram till
alldeles på egen hand
jag säger inte
att samhällets åsikter
är dåliga
jag vet inte
för jag är också påverkad,
precis som du
politiskt korrekt




Fri vers av Sjoerovare
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-02-28 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare