Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre jesus kristus frälsaren....host

Jag tror inte på gud
en snubbe, som på sex
plus 1 dag
skapade världen.
realistiskt?
hans första barn
hette adam
han blev över 900
vårar.
realistiskt?
nej
påhitt för att gömma sig
från verkligheten?
ha något att luta sig mot
när man inget annat har?
jag tror inte på gud
star wars är lika realistiskt.
dessutom har det bättre handling


jag tror inte på gud
men jag dömer dig inte




Fri vers av Sjoerovare
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 21:08



Bookmark and Share


    Olives
sjukt bra!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare